Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
23-03-2022 12:00
Czas przygotowywania
24-03-2022 14:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
275g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
67%
Hydratacja
26h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:67%
Całkowity czas26
Czas w TO:13
Czas w TK:13
Składniki Mąka: 479g (W ~340)
Woda: 321g
Drożdże:0.47g
Sól:: 16g
Oliwa z oliwek: 10g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:67%
Całkowity czas26
Czas w TO:13
Czas w TK:13
Składniki Mąka: 479g (W ~340)
Woda: 321g
Drożdże:0.47g
Sól:: 16g
Oliwa z oliwek: 10g
Składniki
479g
Mąka
321g
Woda
10g
Oliwa z oliwek
0.47g
Drożdże
16g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/umaroi3tjv/