Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
265g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
46h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:63%
Całkowity czas46
Czas w TO:12
Czas w TK:34
Składniki Mąka: 478g (W ~380)
Woda: 301g
Drożdże:0.35g
Sól:: 15g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:63%
Całkowity czas46
Czas w TO:12
Czas w TK:34
Składniki Mąka: 478g (W ~380)
Woda: 301g
Drożdże:0.35g
Sól:: 15g
Składniki
478g
Mąka
301g
Woda
0.35g
Drożdże
15g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/um82umgxs9/