Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
26-08-2021 18:32
Czas przygotowywania
28-08-2021 18:32
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
8szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:8szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas48
Czas w TO:21
Czas w TK:27
Składniki Mąka: 1180g (W ~380)
Woda: 767g
Drożdże:0.54g
Sól:: 38g
Oliwa z oliwek: 15g
Parametry ciasta
Ilość porcji:8szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas48
Czas w TO:21
Czas w TK:27
Składniki Mąka: 1180g (W ~380)
Woda: 767g
Drożdże:0.54g
Sól:: 38g
Oliwa z oliwek: 15g
Składniki
1180g
Mąka
767g
Woda
15g
Oliwa z oliwek
0.54g
Drożdże
38g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/um7kakgjvi/