Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
29-10-2022 19:00
Czas przygotowywania
30-10-2022 15:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
20h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:60%
Całkowity czas20
Czas w TO:8
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 988g (W ~320)
Woda: 593g
Drożdże:2.38g
Sól:: 30g
Oliwa z oliwek: 9g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:60%
Całkowity czas20
Czas w TO:8
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 988g (W ~320)
Woda: 593g
Drożdże:2.38g
Sól:: 30g
Oliwa z oliwek: 9g
Składniki
988g
Mąka
593g
Woda
9g
Oliwa z oliwek
2.38g
Drożdże
30g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ulu2hqapte/