Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
14-01-2022 15:00
Czas przygotowywania
15-01-2022 15:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:4
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 920g (W ~330)
Woda: 552g
Drożdże:1.91g
Sól:: 28g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:4
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 920g (W ~330)
Woda: 552g
Drożdże:1.91g
Sól:: 28g
Składniki
920g
Mąka
552g
Woda
1.91g
Drożdże
28g
Sól
Notatki
Pizza z maki z biedry
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ulolrdce8o/