Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
01-10-2022 18:05
Czas przygotowywania
02-10-2022 14:05
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
20h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas20
Czas w TO:5
Czas w TK:15
Składniki Mąka: 920g (W ~320)
Woda: 552g
Drożdże:2.46g
Sól:: 28g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas20
Czas w TO:5
Czas w TK:15
Składniki Mąka: 920g (W ~320)
Woda: 552g
Drożdże:2.46g
Sól:: 28g
Składniki
920g
Mąka
552g
Woda
2.46g
Drożdże
28g
Sól
Notatki
Dla nas
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/uisdlzdgwg/