Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:8
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 613g (W ~330)
Woda: 368g
Drożdże:0.82g
Sól:: 18g
Oliwa z oliwek: 1g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:8
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 613g (W ~330)
Woda: 368g
Drożdże:0.82g
Sól:: 18g
Oliwa z oliwek: 1g
Składniki
613g
Mąka
368g
Woda
1g
Oliwa z oliwek
0.82g
Drożdże
18g
Sól
Notatki
Pizza
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/uiqvx1dtdy/