Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
25-09-2021 14:00
Czas przygotowywania
26-09-2021 14:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
12szt.
Ilość porcji
66%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:12szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:66%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 1914g (W ~330)
Woda: 1263g
Drożdże:1.67g
Sól:: 63g
Parametry ciasta
Ilość porcji:12szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:66%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 1914g (W ~330)
Woda: 1263g
Drożdże:1.67g
Sól:: 63g
Składniki
1914g
Mąka
1263g
Woda
1.67g
Drożdże
63g
Sól
Notatki
Pizza u Jaców
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/uiiuofmlla/