Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
01-08-2023 23:00
Czas przygotowywania
02-08-2023 20:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
21h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:55%
Całkowity czas21
Czas w TO:3
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 784g (W ~320)
Woda: 431g
Drożdże:2.23g
Sól:: 22g
Oliwa z oliwek: 13g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:55%
Całkowity czas21
Czas w TO:3
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 784g (W ~320)
Woda: 431g
Drożdże:2.23g
Sól:: 22g
Oliwa z oliwek: 13g
Składniki
784g
Mąka
431g
Woda
13g
Oliwa z oliwek
2.23g
Drożdże
22g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/uifgfwpcn6/