Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
200g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
20h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:200g
Hydratacja:55%
Całkowity czas20
Czas w TO:8
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 499g (W ~320)
Woda: 275g
Drożdże:0.84g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 12g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:200g
Hydratacja:55%
Całkowity czas20
Czas w TO:8
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 499g (W ~320)
Woda: 275g
Drożdże:0.84g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 12g
Składniki
499g
Mąka
275g
Woda
12g
Oliwa z oliwek
0.84g
Drożdże
14g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/uftzwltyyq/