Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
20-11-2021 16:30
Czas przygotowywania
21-11-2021 15:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
23h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas23
Czas w TO:3
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 602g (W ~330)
Woda: 361g
Drożdże:2.58g
Sól:: 18g
Oliwa z oliwek: 18g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas23
Czas w TO:3
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 602g (W ~330)
Woda: 361g
Drożdże:2.58g
Sól:: 18g
Oliwa z oliwek: 18g
Składniki
602g
Mąka
361g
Woda
18g
Oliwa z oliwek
2.58g
Drożdże
18g
Sól
Notatki
Nr 1
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ufenxmoslc/