Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
58%
Hydratacja
4h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:58%
Całkowity czas4
Czas w TO:4
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 459g (W ~190)
Woda: 266g
Drożdże:2.03g
Sól:: 13g
Oliwa z oliwek: 12g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:58%
Całkowity czas4
Czas w TO:4
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 459g (W ~190)
Woda: 266g
Drożdże:2.03g
Sól:: 13g
Oliwa z oliwek: 12g
Składniki
459g
Mąka
266g
Woda
12g
Oliwa z oliwek
2.03g
Drożdże
13g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/uelz5axjhe/