Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
25-08-2022 09:01
Czas przygotowywania
25-08-2022 19:01
Czas wypieku
Parametry ciasta
300g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
10h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:65%
Całkowity czas10
Czas w TO:10
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 708g (W ~260)
Woda: 460g
Drożdże:0.66g
Sól:: 18g
Oliwa z oliwek: 14g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:65%
Całkowity czas10
Czas w TO:10
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 708g (W ~260)
Woda: 460g
Drożdże:0.66g
Sól:: 18g
Oliwa z oliwek: 14g
Składniki
708g
Mąka
460g
Woda
14g
Oliwa z oliwek
0.66g
Drożdże
18g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/uejkoyvcdq/