Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:63%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 813g (W ~330)
Woda: 512g
Drożdże:0.35g
Sól:: 26g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:63%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 813g (W ~330)
Woda: 512g
Drożdże:0.35g
Sól:: 26g
Składniki
813g
Mąka
512g
Woda
0.35g
Drożdże
26g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/udlib0pvve/