Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
300g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
26h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:65%
Całkowity czas26
Czas w TO:12
Czas w TK:14
Składniki Mąka: 530g (W ~340)
Woda: 344g
Drożdże:0.49g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 10g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:65%
Całkowity czas26
Czas w TO:12
Czas w TK:14
Składniki Mąka: 530g (W ~340)
Woda: 344g
Drożdże:0.49g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 10g
Składniki
530g
Mąka
344g
Woda
10g
Oliwa z oliwek
0.49g
Drożdże
15g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/udd8pfuaut/