Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
23h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:60%
Całkowity czas23
Czas w TO:20
Czas w TK:3
Składniki Mąka: 480g (W ~330)
Woda: 288g
Drożdże:0.25g
Sól:: 12g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:60%
Całkowity czas23
Czas w TO:20
Czas w TK:3
Składniki Mąka: 480g (W ~330)
Woda: 288g
Drożdże:0.25g
Sól:: 12g
Składniki
480g
Mąka
288g
Woda
0.25g
Drożdże
12g
Sól
Notatki
Caputo Pizzeria
Czasy TO Radka z DP
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/uc89nirlpi/