Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
22-08-2021 18:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas48
Czas w TO:18
Czas w TK:30
Składniki Mąka: 153g (W ~380)
Woda: 92g
Drożdże:0.08g
Sól:: 5g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas48
Czas w TO:18
Czas w TK:30
Składniki Mąka: 153g (W ~380)
Woda: 92g
Drożdże:0.08g
Sól:: 5g
Składniki
153g
Mąka
92g
Woda
0.08g
Drożdże
5g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ublluf35jk/