Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
05-02-2023 12:00
Czas przygotowywania
05-02-2023 19:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
7h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas7
Czas w TO:7
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 305g (W ~230)
Woda: 183g
Drożdże:0.63g
Sól:: 9g
Oliwa z oliwek: 4g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas7
Czas w TO:7
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 305g (W ~230)
Woda: 183g
Drożdże:0.63g
Sól:: 9g
Oliwa z oliwek: 4g
Składniki
305g
Mąka
183g
Woda
4g
Oliwa z oliwek
0.63g
Drożdże
9g
Sól
Notatki
Szybki 2 pizze
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/u6r7ebxrbj/