Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
12-03-2022 14:00
Czas przygotowywania
13-03-2022 14:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
10szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:10szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:62%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 1557g (W ~330)
Woda: 966g
Drożdże:0.74g
Sól:: 48g
Oliwa z oliwek: 29g
Parametry ciasta
Ilość porcji:10szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:62%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 1557g (W ~330)
Woda: 966g
Drożdże:0.74g
Sól:: 48g
Oliwa z oliwek: 29g
Składniki
1557g
Mąka
966g
Woda
29g
Oliwa z oliwek
0.74g
Drożdże
48g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/u6ownl6uic/