Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
27-11-2021 12:00
Czas przygotowywania
27-11-2021 20:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
240g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
8h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:240g
Hydratacja:60%
Całkowity czas8
Czas w TO:2
Czas w TK:6
Składniki Mąka: 583g (W ~240)
Woda: 350g
Drożdże:4.05g
Sól:: 17g
Oliwa z oliwek: 10g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:240g
Hydratacja:60%
Całkowity czas8
Czas w TO:2
Czas w TK:6
Składniki Mąka: 583g (W ~240)
Woda: 350g
Drożdże:4.05g
Sól:: 17g
Oliwa z oliwek: 10g
Składniki
583g
Mąka
350g
Woda
10g
Oliwa z oliwek
4.05g
Drożdże
17g
Sól
Notatki
Pizza Sobota
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/u5apao4alq/