Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
05-01-2022 08:00
Czas przygotowywania
05-01-2022 18:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
255g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
10h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:255g
Hydratacja:60%
Całkowity czas10
Czas w TO:2
Czas w TK:8
Składniki Mąka: 774g (W ~260)
Woda: 464g
Drożdże:4.41g
Sól:: 23g
Oliwa z oliwek: 14g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:255g
Hydratacja:60%
Całkowity czas10
Czas w TO:2
Czas w TK:8
Składniki Mąka: 774g (W ~260)
Woda: 464g
Drożdże:4.41g
Sól:: 23g
Oliwa z oliwek: 14g
Składniki
774g
Mąka
464g
Woda
14g
Oliwa z oliwek
4.41g
Drożdże
23g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/u3jskk7kjs/