Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
15-10-2022 14:30
Czas przygotowywania
15-10-2022 18:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
230g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
58%
Hydratacja
4h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:230g
Hydratacja:58%
Całkowity czas4
Czas w TO:4
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 702g (W ~190)
Woda: 407g
Drożdże:3.15g
Sól:: 20g
Oliwa z oliwek: 20g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:230g
Hydratacja:58%
Całkowity czas4
Czas w TO:4
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 702g (W ~190)
Woda: 407g
Drożdże:3.15g
Sól:: 20g
Oliwa z oliwek: 20g
Składniki
702g
Mąka
407g
Woda
20g
Oliwa z oliwek
3.15g
Drożdże
20g
Sól
Notatki
Www
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/tzrivwcssj/