Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
18-08-2023 18:00
Czas przygotowywania
20-08-2023 14:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
12szt.
Ilość porcji
64%
Hydratacja
44h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:12szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:64%
Całkowity czas44
Czas w TO:7
Czas w TK:37
Składniki Mąka: 1938g (W ~380)
Woda: 1240g
Drożdże:2.19g
Sól:: 62g
Parametry ciasta
Ilość porcji:12szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:64%
Całkowity czas44
Czas w TO:7
Czas w TK:37
Składniki Mąka: 1938g (W ~380)
Woda: 1240g
Drożdże:2.19g
Sól:: 62g
Składniki
1938g
Mąka
1240g
Woda
2.19g
Drożdże
62g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/tz7zlyswp4/