Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
26-02-2023 20:47
Czas przygotowywania
27-02-2023 20:47
Czas wypieku
Parametry ciasta
300g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 736g (W ~330)
Woda: 442g
Drożdże:0.32g
Sól:: 22g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 736g (W ~330)
Woda: 442g
Drożdże:0.32g
Sól:: 22g
Składniki
736g
Mąka
442g
Woda
0.32g
Drożdże
22g
Sól
Notatki
Moja pizza
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/tz7ogi5zdp/