Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
10-04-2023 17:01
Czas przygotowywania
11-04-2023 17:01
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:4
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 905g (W ~330)
Woda: 543g
Drożdże:2.42g
Sól:: 27g
Oliwa z oliwek: 24g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:4
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 905g (W ~330)
Woda: 543g
Drożdże:2.42g
Sól:: 27g
Oliwa z oliwek: 24g
Składniki
905g
Mąka
543g
Woda
24g
Oliwa z oliwek
2.42g
Drożdże
27g
Sól
Notatki
Hdr 60
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/tytjrbvp4q/