Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
10-02-2023 20:00
Czas przygotowywania
11-02-2023 20:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
7szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:7szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:62%
Całkowity czas24
Czas w TO:8
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 1048g (W ~330)
Woda: 650g
Drożdże:1.50g
Sól:: 32g
Oliwa z oliwek: 19g
Parametry ciasta
Ilość porcji:7szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:62%
Całkowity czas24
Czas w TO:8
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 1048g (W ~330)
Woda: 650g
Drożdże:1.50g
Sól:: 32g
Oliwa z oliwek: 19g
Składniki
1048g
Mąka
650g
Woda
19g
Oliwa z oliwek
1.50g
Drożdże
32g
Sól
Notatki
Pizza no 1
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/tyohzwgdnb/