Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
18-11-2022 20:00
Czas przygotowywania
19-11-2022 14:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
350g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
18h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:350g
Hydratacja:65%
Całkowity czas18
Czas w TO:6
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 1040g (W ~310)
Woda: 676g
Drożdże:1.88g
Sól:: 34g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:350g
Hydratacja:65%
Całkowity czas18
Czas w TO:6
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 1040g (W ~310)
Woda: 676g
Drożdże:1.88g
Sól:: 34g
Składniki
1040g
Mąka
676g
Woda
1.88g
Drożdże
34g
Sól
Notatki
Moja pizza
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/txufjfkxoa/