Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
29-10-2021 20:00
Czas przygotowywania
30-10-2021 15:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
19h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:63%
Całkowity czas19
Czas w TO:9
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 302g (W ~310)
Woda: 190g
Drożdże:0.45g
Sól:: 8g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:63%
Całkowity czas19
Czas w TO:9
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 302g (W ~310)
Woda: 190g
Drożdże:0.45g
Sól:: 8g
Składniki
302g
Mąka
190g
Woda
0.45g
Drożdże
8g
Sól
Notatki
Neapolitańska
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/txposyllbj/