Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
275g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
20h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:60%
Całkowity czas20
Czas w TO:8
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 337g (W ~320)
Woda: 202g
Drożdże:0.47g
Sól:: 10g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:60%
Całkowity czas20
Czas w TO:8
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 337g (W ~320)
Woda: 202g
Drożdże:0.47g
Sól:: 10g
Składniki
337g
Mąka
202g
Woda
0.47g
Drożdże
10g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/twwyiukff4/