Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
340g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:340g
Hydratacja:65%
Całkowity czas48
Czas w TO:24
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 607g (W ~380)
Woda: 395g
Drożdże:0.59g
Sól:: 18g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:340g
Hydratacja:65%
Całkowity czas48
Czas w TO:24
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 607g (W ~380)
Woda: 395g
Drożdże:0.59g
Sól:: 18g
Składniki
607g
Mąka
395g
Woda
0.59g
Drożdże
18g
Sól
Notatki
Następna piza
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ttb6onepbj/