Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
230g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
80%
Hydratacja
3h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:230g
Hydratacja:80%
Całkowity czas3
Czas w TO:3
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 126g (W ~170)
Woda: 100g
Drożdże:1.71g
Sól:: 4g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:230g
Hydratacja:80%
Całkowity czas3
Czas w TO:3
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 126g (W ~170)
Woda: 100g
Drożdże:1.71g
Sól:: 4g
Składniki
126g
Mąka
100g
Woda
1.71g
Drożdże
4g
Sól
Notatki
Szybka Pizza w Blaszce
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/tt21jujtax/