Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
44h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:65%
Całkowity czas44
Czas w TO:20
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 929g (W ~380)
Woda: 604g
Drożdże:0.42g
Sól:: 27g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:65%
Całkowity czas44
Czas w TO:20
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 929g (W ~380)
Woda: 604g
Drożdże:0.42g
Sól:: 27g
Składniki
929g
Mąka
604g
Woda
0.42g
Drożdże
27g
Sól
Notatki
50%/50% petra 5037/caputo cuoco
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/tt1qxd300l/