Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
275g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
68%
Hydratacja
22h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:68%
Całkowity czas22
Czas w TO:6
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 787g (W ~320)
Woda: 535g
Drożdże:1.73g
Sól:: 27g
Oliwa z oliwek: 27g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:68%
Całkowity czas22
Czas w TO:6
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 787g (W ~320)
Woda: 535g
Drożdże:1.73g
Sól:: 27g
Oliwa z oliwek: 27g
Składniki
787g
Mąka
535g
Woda
27g
Oliwa z oliwek
1.73g
Drożdże
27g
Sól
Notatki
Na jutro
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/tsz4woygq1/