Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
01-09-2021 06:23
Czas przygotowywania
04-09-2021 16:23
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
10szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
82h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:10szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas82
Czas w TO:12
Czas w TK:70
Składniki Mąka: 1534g (W ~430)
Woda: 920g
Drożdże:0.89g
Sól:: 46g
Parametry ciasta
Ilość porcji:10szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas82
Czas w TO:12
Czas w TK:70
Składniki Mąka: 1534g (W ~430)
Woda: 920g
Drożdże:0.89g
Sól:: 46g
Składniki
1534g
Mąka
920g
Woda
0.89g
Drożdże
46g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/tryum4glvt/