Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
17-01-2022 14:30
Czas przygotowywania
18-01-2022 14:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
9szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:9szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:8
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 1368g (W ~330)
Woda: 821g
Drożdże:2.47g
Sól:: 37g
Oliwa z oliwek: 25g
Parametry ciasta
Ilość porcji:9szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:8
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 1368g (W ~330)
Woda: 821g
Drożdże:2.47g
Sól:: 37g
Oliwa z oliwek: 25g
Składniki
1368g
Mąka
821g
Woda
25g
Oliwa z oliwek
2.47g
Drożdże
37g
Sól
Notatki
Pizza
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/trriwbau2k/