Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
25-11-2021 08:00
Czas przygotowywania
26-11-2021 18:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
34h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:62%
Całkowity czas34
Czas w TO:8
Czas w TK:26
Składniki Mąka: 618g (W ~360)
Woda: 383g
Drożdże:1.06g
Sól:: 19g
Oliwa z oliwek: 19g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:62%
Całkowity czas34
Czas w TO:8
Czas w TK:26
Składniki Mąka: 618g (W ~360)
Woda: 383g
Drożdże:1.06g
Sól:: 19g
Oliwa z oliwek: 19g
Składniki
618g
Mąka
383g
Woda
19g
Oliwa z oliwek
1.06g
Drożdże
19g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/tqbrcsdcgx/