Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
20h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:60%
Całkowity czas20
Czas w TO:10
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 328g (W ~320)
Woda: 197g
Drożdże:0.45g
Sól:: 10g
Oliwa z oliwek: 6g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:60%
Całkowity czas20
Czas w TO:10
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 328g (W ~320)
Woda: 197g
Drożdże:0.45g
Sól:: 10g
Oliwa z oliwek: 6g
Składniki
328g
Mąka
197g
Woda
6g
Oliwa z oliwek
0.45g
Drożdże
10g
Sól
Notatki
Pizzutti
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/tps6bevawt/