Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
18-02-2023 17:32
Czas przygotowywania
19-02-2023 17:32
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 959g (W ~330)
Woda: 623g
Drożdże:0.42g
Sól:: 25g
Oliwa z oliwek: 12g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 959g (W ~330)
Woda: 623g
Drożdże:0.42g
Sól:: 25g
Oliwa z oliwek: 12g
Składniki
959g
Mąka
623g
Woda
12g
Oliwa z oliwek
0.42g
Drożdże
25g
Sól
Notatki
Klasyczna
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/tnvq5i7vp5/