Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
15-09-2021 19:00
Czas przygotowywania
17-09-2021 16:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
45h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:60%
Całkowity czas45
Czas w TO:7
Czas w TK:38
Składniki Mąka: 497g (W ~380)
Woda: 298g
Drożdże:0.72g
Sól:: 15g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:60%
Całkowity czas45
Czas w TO:7
Czas w TK:38
Składniki Mąka: 497g (W ~380)
Woda: 298g
Drożdże:0.72g
Sól:: 15g
Składniki
497g
Mąka
298g
Woda
0.72g
Drożdże
15g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/tlrhcexspn/