Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
22h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:60%
Całkowity czas22
Czas w TO:4
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 672g (W ~320)
Woda: 403g
Drożdże:1.28g
Sól:: 20g
Oliwa z oliwek: 24g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:60%
Całkowity czas22
Czas w TO:4
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 672g (W ~320)
Woda: 403g
Drożdże:1.28g
Sól:: 20g
Oliwa z oliwek: 24g
Składniki
672g
Mąka
403g
Woda
24g
Oliwa z oliwek
1.28g
Drożdże
20g
Sól
Notatki
4 pizze
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/tljad07wbm/