Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
15-02-2023 15:30
Czas przygotowywania
16-02-2023 15:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 307g (W ~330)
Woda: 184g
Drożdże:0.19g
Sól:: 9g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 307g (W ~330)
Woda: 184g
Drożdże:0.19g
Sól:: 9g
Składniki
307g
Mąka
184g
Woda
0.19g
Drożdże
9g
Sól
Notatki
Pizza
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/tkbqjzeusf/