Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
04-03-2023 13:00
Czas przygotowywania
07-03-2023 13:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
72h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:55%
Całkowity czas72
Czas w TO:12
Czas w TK:60
Składniki Mąka: 157g (W ~420)
Woda: 86g
Drożdże:0.11g
Sól:: 4g
Oliwa z oliwek: 3g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:55%
Całkowity czas72
Czas w TO:12
Czas w TK:60
Składniki Mąka: 157g (W ~420)
Woda: 86g
Drożdże:0.11g
Sól:: 4g
Oliwa z oliwek: 3g
Składniki
157g
Mąka
86g
Woda
3g
Oliwa z oliwek
0.11g
Drożdże
4g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/tkaihiz5ep/