Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
04-02-2023 17:49
Czas przygotowywania
05-02-2023 17:49
Czas wypieku
Parametry ciasta
265g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:63%
Całkowity czas24
Czas w TO:9
Czas w TK:15
Składniki Mąka: 473g (W ~330)
Woda: 298g
Drożdże:0.60g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 9g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:63%
Całkowity czas24
Czas w TO:9
Czas w TK:15
Składniki Mąka: 473g (W ~330)
Woda: 298g
Drożdże:0.60g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 9g
Składniki
473g
Mąka
298g
Woda
9g
Oliwa z oliwek
0.60g
Drożdże
15g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/thqv6fl8jx/