Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
17-06-2022 19:00
Czas przygotowywania
19-06-2022 13:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
12szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
42h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:12szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas42
Czas w TO:18
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 1933g (W ~370)
Woda: 1257g
Drożdże:0.96g
Sól:: 50g
Parametry ciasta
Ilość porcji:12szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas42
Czas w TO:18
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 1933g (W ~370)
Woda: 1257g
Drożdże:0.96g
Sól:: 50g
Składniki
1933g
Mąka
1257g
Woda
0.96g
Drożdże
50g
Sól
Notatki
12 to blok 24 tk kulki 6 to kulki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/tg9kcak9zf/