Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
07-07-2022 15:01
Czas przygotowywania
09-07-2022 15:01
Czas wypieku
Parametry ciasta
275g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:65%
Całkowity czas48
Czas w TO:12
Czas w TK:36
Składniki Mąka: 981g (W ~380)
Woda: 637g
Drożdże:0.70g
Sól:: 32g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:65%
Całkowity czas48
Czas w TO:12
Czas w TK:36
Składniki Mąka: 981g (W ~380)
Woda: 637g
Drożdże:0.70g
Sól:: 32g
Składniki
981g
Mąka
637g
Woda
0.70g
Drożdże
32g
Sól
Notatki
Ciasto z cuoco
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/tf8fascewh/