Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
05-07-2022 14:00
Czas przygotowywania
05-07-2022 18:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
230g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
4h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:230g
Hydratacja:60%
Całkowity czas4
Czas w TO:4
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 831g (W ~190)
Woda: 499g
Drożdże:3.66g
Sól:: 25g
Oliwa z oliwek: 25g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:230g
Hydratacja:60%
Całkowity czas4
Czas w TO:4
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 831g (W ~190)
Woda: 499g
Drożdże:3.66g
Sól:: 25g
Oliwa z oliwek: 25g
Składniki
831g
Mąka
499g
Woda
25g
Oliwa z oliwek
3.66g
Drożdże
25g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/teccw8du08/