Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
13-05-2022 21:00
Czas przygotowywania
14-05-2022 15:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
240g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
18h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:240g
Hydratacja:60%
Całkowity czas18
Czas w TO:6
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 589g (W ~310)
Woda: 353g
Drożdże:1.10g
Sól:: 18g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:240g
Hydratacja:60%
Całkowity czas18
Czas w TO:6
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 589g (W ~310)
Woda: 353g
Drożdże:1.10g
Sól:: 18g
Składniki
589g
Mąka
353g
Woda
1.10g
Drożdże
18g
Sól
Notatki
Pizza 18 h
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/tdujjzimus/