Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
23-02-2023 22:01
Czas przygotowywania
25-02-2023 17:01
Czas wypieku
Parametry ciasta
275g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
43h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:63%
Całkowity czas43
Czas w TO:16
Czas w TK:27
Składniki Mąka: 978g (W ~380)
Woda: 616g
Drożdże:0.82g
Sól:: 31g
Oliwa z oliwek: 25g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:63%
Całkowity czas43
Czas w TO:16
Czas w TK:27
Składniki Mąka: 978g (W ~380)
Woda: 616g
Drożdże:0.82g
Sól:: 31g
Oliwa z oliwek: 25g
Składniki
978g
Mąka
616g
Woda
25g
Oliwa z oliwek
0.82g
Drożdże
31g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/tdpyiqatm6/