Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
12-11-2021 23:59
Czas przygotowywania
14-11-2021 17:59
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
42h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:63%
Całkowity czas42
Czas w TO:12
Czas w TK:30
Składniki Mąka: 752g (W ~370)
Woda: 474g
Drożdże:0.64g
Sól:: 24g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:63%
Całkowity czas42
Czas w TO:12
Czas w TK:30
Składniki Mąka: 752g (W ~370)
Woda: 474g
Drożdże:0.64g
Sól:: 24g
Składniki
752g
Mąka
474g
Woda
0.64g
Drożdże
24g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/tbn3rsbi9t/