Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
21-07-2023 19:00
Czas przygotowywania
23-07-2023 12:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
273g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
41h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:273g
Hydratacja:60%
Całkowity czas41
Czas w TO:7
Czas w TK:34
Składniki Mąka: 1005g (W ~370)
Woda: 603g
Drożdże:1.20g
Sól:: 30g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:273g
Hydratacja:60%
Całkowity czas41
Czas w TO:7
Czas w TK:34
Składniki Mąka: 1005g (W ~370)
Woda: 603g
Drożdże:1.20g
Sól:: 30g
Składniki
1005g
Mąka
603g
Woda
1.20g
Drożdże
30g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/tbcvo4lrg1/